Luister
muziek
12 februari 2024 - 12:00
Deel dit artikel:

Carnaval feestelijk ingeluid op basisschool St. Jan in Leenderstrijp

LEENDERSTRIJP - Vrijdagochtend 9 februari werd de carnaval op basisschool St. Jan in Leenderstrijp op spectaculaire wijze ingeluid. Met hoog bezoek van de Raad van 11, een kleurrijke optocht door het dorp en een gezellig programma vol dans, knutselen, kletsen en feesten, was het een ochtend vol vreugde en plezier.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De leerlingen van basisschool St. Jan werden verwelkomd door de vrolijke klanken van carnavalsmuziek en een bonte stoet van de Raad van 11, die de feestelijke sfeer naar de school bracht. De kleurrijke optocht door het dorp zorgde voor een feestelijke ambiance en bracht de carnavalsspirit tot leven.

Binnen in de school werden de festiviteiten voortgezet met een programma vol activiteiten, waaronder dansen, knutselen en feesten. De kinderen genoten van de gezelligheid en de mogelijkheid om zich te verkleden en helemaal op te gaan in het carnavalsfeest.

Met deze feestelijke ochtend hebben de leerlingen en docenten van basisschool St. Jan in Leenderstrijp de perfecte start gemaakt van de carnaval. Alaaaf! Beter kon de carnaval niet beginnen!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug