Luister
muziek
12 Februari 2024 14:30
Deel dit artikel:

Kempenhaege zoekt medewerker hoteldienst (parttime)

HEEZE - Als medewerker hoteldienst maak je dagelijks schoon binnen een school-, bewoners-, of kantooromgeving en zorg je voor schone plekken waar collega’s en cliënten kunnen werken en leven. Je wordt ingeroosterd waar je collega geniet van een vrije dag of ter vervanging bij ziekte waarbij je rekening moet houden dat je in een week op diverse plekken ingezet kunt worden. Het snel kunnen schakelen en flexibiliteit is daarom van grote waarde! Je verricht dagelijkse werkzaamheden maar sta je ergens wat langer verzorg je ook de periodieke en grote schoonmaakbeurten. Je onderhoudt je eigen gebruikte machines en materialen en houdt ze schoon. Daarnaast geef je eventuele storingen door aan je leidinggevende.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Je start je 4- of 5 uurs dienst tussen 7.00 – 9.00 uur en het is fijn als je flexibel bent bij drukte of vervanging bij ziekte. Minimaal 12- tot max 25 uur per week. Het kunnen werken op woensdag en vrijdag is een pré!   

Over Hoteldienst
Als medewerker van de Hoteldienst verricht je dagelijks schoonmaakwerkzaamheden volgens het schoonmaakprogramma en de afgesproken methodiek binnen diverse eenheden; een schoolomgeving, bewonersafdelingen en kantoren.  

Wat breng je mee
• Relevante schoonmaakervaring is superfijn en als je dat wat minder hebt kunnenwe het je leren maar enthousiasme vinden we nog belangrijker!
• Een flexibele instelling want je bent op verschillende afdelingen inzetbaar.  

Wat bieden wij
• Een aanstelling voor een half jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.
• Werkweek van 12 tot 25 uur per week, gedurende 3 a 5 ochtenden van maandagtot en met vrijdag.
• Cao Ziekenhuizen, salaris FWG 15, maximaal € 2.679 bruto per maand bij eenfulltime aanstelling.
• Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan lidmaatschapsportschool.
• Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%;.
• Volop (door) groeimogelijkheden.
• Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!  

Over Kempenhaeghe
Kempenhaeghe is een toonaangevend expertisecentrum op het gebied van complexe epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leer- en ontwikkelingsstoornissen. De mens staat bij ons centraal; dat geldt voor patiënten, cliënten, leerlingen en medewerkers. Dankzij de inzet van deze laatste groep bieden wij gespecialiseerde ziekenhuiszorg, woonzorg én speciaal onderwijs. Met optimale diagnostiek, de best passende behandeling en waar nodig begeleiding op maat. Met alle kennis en alle aandacht. Zo maakt Kempenhaeghe het verschil.  

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marijke van de Sande, assistentmanager hoteldienst, via M. 06-10893697.Interesse? Top! Solliciteer dan voor 1 maart a.s. via onderstaande mail

Heb je nog vragen, bel of app me dan gerust!
Chantal Simar, recruiter via M. 06-51142379
recruitment@kempenhaeghe.nl
Locatie: Heeze
Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.  

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug