Luister
muziek
2 april 2024 - 10:00
Deel dit artikel:

Vergadering Adviescommissie voor bezwaarschriften in de A2-gemeenten

heeze-leende24
  / Gemeente Heeze-Leende
Advertentie

HEEZE-LEENDE - Op dinsdag 2 april 2024 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende aan de Jan Deckersstraat 2 in Heeze bijeen in een openbare hoorzitting.

Op de agenda staat de volgende zaken:

19.40 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college burgemeester en wethouders van Cranendonck waarbij werd besloten om het handhavingsverzoek met betrekking tot “Afstand zoogkoeien tot onze productiehal en kas” af te wijzen.

20.10 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van de burgemeester van Valkenswaard waarbij werd besloten om een last onder dwangsom op te leggen in de vorm van het sluiten van een woning aan Daalderhof te Valkenswaard.

Indien u van plan bent als toehoorder de hoorzitting bij te wonen dan adviseren wij u om uiterlijk op de dag van de hoorzitting contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-2241571). Dit omdat de agenda van de hoorzitting nog tot op de dag van de hoorzitting kan wijzigen. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug