Luister
muziek
2 april 2024 - 17:30
Deel dit artikel:

Sabero in Leende opgenomen in Michelin-gids

LEENDE - Michelin heeft onlangs de nieuwe toevoegingen aan hun gids voor maart 2024 aangekondigd, waarbij tien restaurants in Nederland werden erkend voor hun uitmuntende culinaire prestaties. Onder deze uitverkorenen bevindt zich ook Sabero in Leende, dat een welverdiende plek heeft veroverd.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Sabero
Advertentie

Het echtpaar Sonja en Nico Boreas heeft vorig jaar, in maart 2023, besloten om restaurant Sabero in Roermond te sluiten en hun droom na te jagen: het starten van een klein huiskamerrestaurant. Ze hebben ervoor gekozen om hun eigen woning in Leende prachtig te renoveren en daar drie dagen per week thuis voor gasten te koken.

Michelin heeft Sabero in Leende erkend vanwege het voortreffelijke vakmanschap van Sonja en Nico. Het restaurant wordt geprezen voor zijn kleinschalige aanpak, waarbij gastvrouw Sonja zorgt voor een persoonlijke service en chef Nico uitblinkt in culinair maatwerk en intense smaken. Zijn diepgaande sauzen en het gebruik van exotische smaakmakers maken Sabero tot een unieke culinaire ervaring.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug