Luister
muziek
19 april 2024 - 13:00
Deel dit artikel:

Show me…..Toon van Mierlo

HEEZE - Ter ere van haar 100-jarig jubileum presenteert fanfare St. Nicasius een muzikaal spektakel: de eerste Heezerse Proms, genaamd "Show me the Music!" Op 21 en 22 juni 2024 bent u van harte welkom om deel te nemen aan dit unieke evenement, dat plaatsvindt op de concertlokatie op Heezerenbosch 2.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Laat u meenemen op een bijzondere muzikale reis door Heeze, ondersteund door verrassende videobeelden. Geniet van populaire muziek, waarbij de fanfare en slagwerkgroep worden bijgestaan door een combo en diverse zangers en zangeressen. De avond wordt groots afgesloten met een uniek reünieoptreden van de Mothers Mega Band.

In de aanloop naar het evenement stellen wij graag de artiesten aan u voor. Vandaag presenteren ze met trots: Toon van Mierlo. Een geboren en getogen Heezenaar, al zijn hele leven actief in de muziek. Als veelzijdig zanger heeft Toon opgetreden in diverse bands en projecten, van brabopop met de Vrienden van Tjeu tot soul, funk en disco met de Mothers Mega Band. Met zijn energieke en overtuigende performances weet Toon altijd het publiek te betoveren.

Mis dit unieke evenement niet! De voorstellingen beginnen om 19.30 uur en de entree bedraagt €15,-. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Lektura, Dorpshuis 't Perron en via www.fanfareheeze.nl. Let op: er zijn alleen nog staanplaatsen beschikbaar.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug