Luister
muziek
25 april 2024 - 14:30
Deel dit artikel:

Opnieuw bakwagen vast op berucht zandpad in Heeze

HEEZE - Een bakwagen heeft zich opnieuw vastgereden op het Heike in Heeze, op dezelfde locatie waar eerder al andere voertuigen problemen ondervonden. Deze herhaling van zetten doet vragen rijzen over de veiligheid van het zandpad en de duidelijkheid van de verkeersborden in de omgeving.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Deze chauffeur leek ook de verkeersborden te hebben gemist en raakte vast op het slecht begaanbare zandpad. Het incident heeft opnieuw aangetoond dat het pad ontoegankelijk is voor grote voertuigen zoals vrachtwagens en bakwagens.

Deze herhaling van het probleem heeft omwonenden bezorgd gemaakt. Eerdere incidenten op dezelfde locatie hebben niet geleid tot structurele oplossingen. Het blijft een raadsel waarom navigatiesystemen dit zandpad als route adviseren en waarom bestuurders niet beter op de verkeersborden letten.

Bewoners hebben herhaaldelijk aan de gemeente gemeld dat sommige navigatiesystemen dit zandpad aangeven, maar tot nu toe lijkt er nog geen actie te zijn ondernomen om het probleem aan te pakken.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug