Luister
muziek
4 mei 2024 - 16:00
Deel dit artikel:

Mannen opgelet: verwen moeder & dochter met een magische Moederdag bij Nailboutique Enjoy my Nails

HEEZE - Moederdag nadert snel en het is tijd om de belangrijkste vrouw in je leven te verwennen met iets speciaals. Stop dit jaar met de traditionele cadeaus en geef haar en jullie dochter een ervaring om te onthouden bij Nailboutique Enjoy my Nails in Heeze.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Exclusief Moeder-Dochter Arrangement
Ons exclusieve Moeder-Dochter Moederdag arrangement combineert luxe nagelbehandelingen met quality time voor moeder & dochter.

Het is meer dan alleen een nagelbehandeling. Een moment van ontspanning en verbinding tussen moeder en dochter, waarbij beiden genieten van quality time in onze sfeervolle salon.

Wat houdt het exclusieve arrangement in?
Wij ontvangen moeder & dochter graag op de afgesproken tijd in onze salon, waarbij de dames tegelijk plaatsnemen aan de manicure tafels bij Wendy & Joy (ook moeder & dochter). De dames worden verwend met een heerlijk glaasje (kinder)bubbels en een homemade lekkernij.

Moeder
Wij verwennen moeder met een manicure behandeling inclusief gellak met een kleur naar wens (keuze uit ruim 400 kleuren) en een heerlijke handmassage met onze speciale luxery lotion.

Dochter
Wij verwennen dochter met een manicure behandeling, nagels lakken in een kleur naar keuze uit ruim 75 kleuren en 2 leuke nail art decoraties.

Goodybags
Beide dames verlaten onze nailboutique met een leuke goodybag. Moeder ontvangt daarin o.a. de Luxe Dadi Oil voor de verzorging van haar mooi gelakte nagels en een mini Luxery Lotion.

Dochter ontvangt het flesje nagellak waarmee haar nagels zijn gelakt en een leuke verrassing.

Blijvende herinnering
Geef dit jaar een geschenk dat een blijvende herinneringen creëert. Ons arrangement is perfect als Moederdagcadeau en tovert een glimlach op het gezicht van elke moeder & dochter.

Reserveer nu
Reserveer nu ons exclusieve Magische Moeder-dochter Arrangement voor €99,-. Stuur een whatsapp berichtje naar Wendy (06 212 313 56) om deze speciale Moederdag experience te boeken.

We raden aan om vroegtijdig te reserveren, want de beschikbaarheid is beperkt en wij zorgen er natuurlijk graag voor dat elk moment perfect is voor moeder & dochter.

Cadeaubon
Wij zorgen voor een leuke cadeaubon in een feestelijke verpakking die u geeft op Moederdag. Deze cadeaubon kunt u bij ons ophalen na betaling van de reservering.

Extra informatie

  • Natuurlijk is ons exclusieve Magische Moederdag arrangement ook mogelijk voor moeders & zonen en oma’s & kleindochters.
  • Moeders met tienerdochters waarbij de dochters ook graag gellak willen, dat is in overleg mogelijk voor een meerprijs.
  • Moeders met meerdere dochters die willen komen is ook mogelijk na overleg en voor een meerprijs.
  • De behandelingen duren ongeveer 60 minuten.
  • Vanzelfsprekend werken wij met hoogwaardige gecertificeerde producten waarbij de behandelingen vakkundig worden uitgevoerd door gecertificeerde nagelstylistes.
  • Heeft u vragen? Stel ze gerust. Wij beantwoorden ze graag.

Nailboutique Enjoy My Nails
Wendy Verharen
Schoolstraat 96 | Heeze
(06) 212 313 56
Website | https://nailboutique-enjoy-my-nails.salonized.com/
Facebook | www.facebook.com/enjoymynails
Instagram | www.instagram.com/enjoymynails

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug