Luister
muziek
26 april 2024 - 13:01
Deel dit artikel:

Cees van den Berg lid in de Orde van Oranje Nassau

HEEZE - Decorandus C.F.A. van den Berg (77 jr.) (Cees)
Toegekende onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje Nassau

Verdiensten

heeze-leende24
  / Gemeente Heeze-Leende
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

Buurtvereniging Binnenhof
Vanaf het moment in 2001 dat de bouwplannen gestalte begonnen te krijgen heeft decorandus er aan bij gedragen dat deze buurt tot een eenheid werd gesmeed, o.a. door jaarlijks een jeu de bouletoernooi te organiseren van de buurt tegen het college van burgemeester en wethouders. Sinds 2005 is hij voorzitter van de buurtvereniging.

Tamboerkorps Net Als Toen
Het idee om een veteranendrumband op te richten is ontstaan in 2007. Na enkele bijeenkomsten is het in gang gezet door de toenmalige drumbandladen vanaf 1958 op te sporen. Vanaf het 1e uur is decorandus voorzitter. Naast die functie is hij ook actief als tamboer bij het korps en tevens is hij de contactpersoon bij alle PR-activiteiten, communicatie naar de leden m.b.t. ziekte en afmeldingen, contactpersoon huisvesting repetitieruimte, contactpersoon optredens, organisator jaarlijkse fandag en spreker namens NAT bij optredens. Ook verzorgt hij de verslagen van de jaarvergaderingen en de bestuursvergaderingen.

Tennisvereniging Heeze
Decorandus is lid van Tennisvereniging Heeze en verricht daar ook vrijwilligerswerk. Vanaf 2007 is hij vrijwilliger bij het parkonderhoud en vanaf 2012 is hij ook lid van de activiteitencommissie. Het organiseren van het jaarlijkse snerttoernooi komt op zijn conto.

Biljartvereniging d’n Toverbal
Decorandus regelt de competities van de club en de administratieve taken. Daarnaast neemt hij de taken als voorzitter waar van de huidige voorzitter.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug