Luister
muziek
26 april 2024 - 13:01
Deel dit artikel:

Harry Verhagen lid in de Orde van Oranje Nassau

LEENDE - Decorandus H.M. Verhagen (73 jr.) (Harry)
Toegekende onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje Nassau

Verdiensten

heeze-leende24
  / Gemeente Heeze-Leende
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

Tennisvereniging Heeze
Bij de tennisvereniging Heeze heeft decorandus zich gedurende een achttal jaren (2006-2013) als bestuurslid op uiteenlopende zaken ten volle ingezet. Als bestuurslid Technische Competitie was hij de drijvende kracht achter het organiseren van verschillende toernooien en competities.

Als secretaris/ledenadministratie heeft decorandus de ledenadministratie compleet opnieuw opgezet. Hij droeg zorg voor de jaarlijkse facturering en inning van de door de leden verschuldigde contributie; bereide in samenwerking met de voorzitter de bestuursvergaderingen voor en werkte de notulen uit.

Samen met de voorzitter vertegenwoordigde hij de tennisvereniging bij bondsvergaderingen.

Decorandus heeft een belangrijke rol gespeeld bij het opzetten van de strategie van TV Heeze, resulterend in een meerjarenbeleidsplan. In dit plan zijn 3 grote projecten gedefinieerd:
1. Vervanging van 8 gravelbanen door all weather Smashcourtbanen.
2. Renovatie van de tennishal.
3. Renovatie van het Tennispaviljoen.

De vervanging van de gravelbanen is in 2010 gerealiseerd. De renovatie van de tennishal en van het tennispaviljoen zijn in latere bestuursperiodes, door opvolgende bestuursleden, op basis van het meerjarenbeleidsplan gerealiseerd.

Een ander belangrijk onderwerp waar decorandus in dit kader een belangrijke bijdrage aan heeft geleverd betreft de privatisering van TV Heeze.

Biljartvereniging De Vrolijke Ketsers
Decorandus is sinds 2013 lid van de biljartafdeling De Vrolijke Ketsers van de KBO Heeze. Al snel na zijn lidmaatschap nam hij de leiding op zich om de wedstrijden voor de woensdagmiddaggroep in goede banen te leiden. Enkele jaren later kwam daar de maandagmiddaggroep bij. In de loop der jaren heeft decorandus een wedstrijdelement in de competities ingebracht, waarbij de leden steeds de nodige inbreng hebben gehad. Ook had hij de nodige aandacht voor de leden die het lichamelijk dan wel geestelijk moeilijk hadden. Telefoontjes naar en huisbezoekjes bij deze leden stonden steevast op zijn agenda. Vanaf 2024 heeft hij zijn begeleidende werkzaamheden gestopt. Wel is hij nog actief voor het onderhoud aan de biljarts en biljartkeuen in dorpshuis ’t Perron.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug