Luister
muziek
26 april 2024 - 13:26
Deel dit artikel:

Thijs Verleg lid in de Orde van Oranje Nassau

HEEZE - Decorandus M.P.N. Verleg (Thijs) (48 jr.)
Toegekende onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje Nassau

Verdiensten

heeze-leende24
  / Gemeente Heeze-Leende
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

Vrijwilliger renovatie schoolplein
Decorandus heeft een bijdrage geleverd aan de renovatie van het schoolplein van basisschool de Tweesprong in Nederweert-Eind in de periode 2008-2009.

Stichting D’índ-j-Bringt-j
Als bestuurslid van de stichting D'ind-j-Bringt-j van 2009 tot 2020 heeft hij een bijdrage geleverd aan het organiseren van activiteiten ter bevordering van de leefbaarheid voor de inwoners van Nederweert-Eind. Deze activiteiten waren gericht op het versterken van de gemeenschap, het bevorderen van sociale interactie en het creëren van een positieve sfeer in Nederweert-Eind. Zijn inzet heeft geleid tot de succesvolle uitvoering van talloze evenementen en initiatieven. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bepalen van de koers van de stichting.

Stichting Reigershorst
Stichting Reigershorst is een gemeenschapshuis met een multifunctionele gymzaal waar diverse verenigingen en organisaties verschillende activiteiten organiseren. Als bestuurslid heeft decorandus zich gedurende een periode van 7 jaar ingezet voor het gemeenschapshuis en heeft hij vanuit die rol verschillende activiteiten georganiseerd. Naast zijn reguliere bestuurstaken heeft hij een opmerkelijk initiatief genomen en heeft hij een leidende rol gespeeld bij de bouw van een beweegbaar en in hoogte verstelbaar podium. Dit initiatief werd genomen om tegemoet te komen aan de behoeften van de groeiende groep senioren in de gemeenschap. Het nieuwe podium maakte het voor hen gemakkelijker om optredens en presentaties te geven zonder fysieke belemmeringen te ondervinden.

Punt 24
Decorandus heeft als eigenaar en ondernemer van Heeze-Leende24 met zijn lokale nieuwsplatform een significante bijdrage geleverd aan de nieuwsgaring in de gemeente Heeze-Leende. Hij heeft een platform gecreëerd waar inwoners van Heeze-Leende toegang hebben tot actueel nieuws, lokale evenementen, bedrijfsinformatie en andere relevante informatie. Door hard werken en doorzettingsvermogen heeft hij van Heeze-Leende24 tot een succesvol bedrijf weten te maken. Dit heeft hem in staat gesteld om te investeren in de uitbreiding naar andere gemeenten, zoals Valkenswaard, Cranendonck en Geldrop-Mierlo.

Sportgala Heeze-Leende
Als voorzitter van het Sportgala Heeze-Leende-Sterksel sinds 2013 heeft hij nieuw leven geblazen in dit prachtige evenement. Van begin tot eind heeft hij alle aspecten van het gala geregeld, zoals het benaderen van sponsoren, het opvolgen van de kampioenen, het regelen van sprekers en zelfs het bedenken en introduceren van de "Bert Buijssen Trofee". Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk moment waarop de sportprestaties van lokale talenten worden gevierd en erkend.

Voorzitter Per100
In 2016 is decorandus voorzitter geworden van Per100, een sponsorclub die dorpshuis ’t Perron ondersteunde door verschillende activiteiten te organiseren in het dorpshuis. Door corona in 2019 is Per100 inactief geworden en bestaat niet meer.

Stichting Vrienden Wagenbouwers
Sinds de oprichting van de Stichting Vrienden Wagenbouwers in 2016 is decorandus bestuurslid. De stichting heeft als doel de wagenbouwersgroepen van de Brabantsedag financieel te ondersteunen. Zij doen dit door verschillende acties op touw te zetten. De activiteiten van decorandus spitsen zich toe op het beheer van public relations en mediazaken, ook heeft hij diverse activiteiten, waaronder de Lego-parade, bedacht en (mede) georganiseerd. 

Stichting Wees Gelukkig
Deze stichting richt zich op het vervullen van de wensen van kinderen onder de 18 jaar die één of beide ouders hebben verloren. Stichting WeesGelukkig heeft als doel om hun wensen uit te laten komen en positieve herinneringen te creëren na een intens verdrietige periode. Decorandus is als vrijwilliger actief sinds 2017.

BNI Apollo
Decorandus heeft zich sinds 2019 ingezet als een actieve en toegewijde deelnemer aan BNI (Business Network International) en heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan ondernemers, met name in de gemeente Heeze-Leende. Hij heeft zich geprofileerd als een waardevolle schakel tussen verschillende ondernemers en bedrijven, wat heeft geleid tot positieve resultaten en aanzienlijke groei voor de lokale ondernemersgemeenschap. Door zijn actieve rol in BNI heeft decorandus een uitgebreide kennis opgebouwd van de lokale ondernemersgemeenschap en heeft hij waardevolle inzichten gekregen in de behoeften en uitdagingen van ondernemers in de gemeente Heeze-Leende. Over 2021 en 2022 werd decorandus uitgeroepen tot beste BNI-lid van Nederland, over 2023 is decorandus wederom genomineerd. 

Ondersteuning diversen
Met zijn betrokkenheid vanuit HeezeLeende24 heeft decorandus diverse evenementen voorzien van aanzienlijke ondersteuning op het gebied van publiciteit, zoals de evenementen en concerten van de Koninklijke Fanfare Philharmonie. In 2016 heeft hij de eerste editie van de Boerenbruiloft in Heeze nieuw leven ingeblazen.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug