Luister
muziek
19 april 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

Sportstuif (sportieve BSO) vestigt zich in Heeze op Sportpark het Lambrek

HEEZE - Op maandag 17 april hebben RKSV Heeze en Sportstuif zich aan elkaar verbonden. Sportstuif Heeze, een sportieve buitenschoolse opvang, vestigt zich binnenkort op Sportpark het Lambrek.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - DenCam Media
Advertentie

Wat is er voor kinderen nou leuker om zich na schooltijd lekker uit te kunnen leven door middel van sport en spel? Sportieve Buitenschoolse Opvang Sportstuif en Voetbalvereniging Heeze slaan de handen ineen! Binnenkort opent Sportstuif Heeze haar deuren op Sportpark het Lambrek in Heeze.

Sportstuif Heeze biedt dé primeur op het gebied van sportieve naschoolse opvang. Het doel van Sportstuif is om kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen. Dit wordt gedaan door middel van sport- en spelactiviteiten, daarnaast worden er ook uitstapjes en creatieve activiteiten aangeboden. Hierdoor dragen Sportstuif en RKSV Heeze samen bij aan een gezonde actieve basisschooljeugd in Heeze.

Sportstuif is binnen de buitenschoolse sportieve opvang ondertussen al jaren actief met verschillende vestigingen in Brabant en Limburg. Met de opening van de Sportstuif vestiging bij RKSV Heeze komt het aantal op 21 vestigingen. Martine Sanders van Sportstuif: ‘We hadden niet verwacht zo snel te groeien na het openen van onze eerste vestiging in Asten. Het is daarom des te leuker dat we nu kunnen uitbreiden naar de gemeente Heeze-Leende’.

Sport is het hoofdthema bij Sportstuif, maar het allerbelangrijkste is dat de kinderen zich thuis voelen en het naar hun zin hebben. Luc Seelen, regiomanager van Sportstuif: ‘Ik vind het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving kunnen ontdekken waar hun eigen interesses liggen en hun talenten kunnen ontwikkelen. Ik ga zelf met een glimlach naar huis als ik de kinderen met een glimlach naar huis zie gaan. Samen met mijn team verheug ik me er enorm op om de kinderen te ontvangen bij Sportstuif en er een fijne plek van te maken waar kinderen en daarnaast ook ouders zich thuis en welkom voelen.’

In de buitenlucht bewegen, het actief bezig zijn met andere kinderen en leren omgaan met winst en verlies zijn een aantal van de belangrijke punten waardoor steeds meer ouders Sportstuif weten te vinden. Daarnaast heeft Sportstuif een grote mate van flexibiliteit. De opvang van kinderen is aan te passen op het werkrooster van ouders/verzorgers. Ook in de vakantie en met studiedagen zijn de kinderen de hele dag welkom bij Sportstuif. Deze dagen zitten vol met sportieve, actieve en leuke activiteiten georganiseerd door Sportstuif.

Wilt u meer weten?
E: heeze@sportstuif.nl
T: 088 633 20 20
W: www.sportstuif.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug