Luister
muziek
10 Juni 2024 12:15
Deel dit artikel:

Grote belangstelling voor reanimatiecursus bij EHBO-vereniging Heeze

HEEZE - De reanimatiecursus/AED georganiseerd door EHBO-vereniging Sint Martinus Heeze in juni blijkt enorm populair te zijn. De cursus is inmiddels volledig volgeboekt. Vanwege de grote belangstelling wordt er na de zomervakantie een nieuwe cursus ingepland.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De cursus bestaat uit twee avonden waarin deelnemers leren reanimeren en een AED-apparaat bedienen. Samen met andere cursisten oefenen zij alle reanimatiestappen op een oefenpop en maken ze gebruik van een oefen-AED. Na afloop ontvangen de deelnemers een diploma. De cursus kost € 25,00 inclusief lesboek, en via een jaarlijkse herhalingsles van € 10 kunnen de reanimatievaardigheden op peil gehouden worden.

De huidige cursusdata zijn 12 en 19 juni, van 19.30 tot 21.30 uur, in Kindcentrum de Parel in Heeze.

Voor degenen die nu niet kunnen deelnemen, is er goed nieuws: bij voldoende belangstelling zal na de zomervakantie een nieuwe cursus georganiseerd worden. Aanmelden voor de volgende cursus kan via secretariaat@ehboheeze.nl.

Meer informatie over de vereniging en de cursus is te vinden op www.ehboheeze.nl. Diverse ziektekostenverzekeraars vergoeden via de aanvullende verzekering het cursusgeld of een gedeelte ervan.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug