Luister
muziek
10 Juni 2024 08:45
Deel dit artikel:

Vriendenkring Hopeloos wint Spijkerspelen 2024

HEEZE - Zondag 9 juni werden de jaarlijkse Spijkerspelen gehouden. Voor de wagenbouwers van de Brabantsedag dé start van het bouwseizoen. Vanaf 1 juni mochten de tenten worden opgebouwd, ruim een week later waren honderden wagenbouwers te vinden op het veld bij KV Eymerick om te strijden om de winst maar vooral het meedoen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

Het was heerlijk weer voor de Spijkerspelen en de waterspellen waren een welkome afkoeling tijdens de zonnige Spijkerspelen. Zeven spellen moesten uitmaken wie de winnaar zou worden. Het plezier straalde van de gezichten af en Wagenbouwers FM zorgde voor de muzikale omlijsting waardoor de sfeer er de hele middag goed in zat. Een hapje, een drankje, mooi weer en voor de saamhorigheid zorgden voor een zeer geslaagde editie van de Spijkerspelen. De winst was voor Vriendenkring Hopeloos, Vriendenkring van Gaal organiseert volgend jaarvde Spijkerspelen. De organisatie heeft ervoor gekozen voortaan de nummer tien van de einduitslag de volgende spelen te organiseren. De Spijkerspelen in 2025 vallen op zondag 8 juni.

De tenten staan, de wagenbouwers zijn opgewarmd en bij de meesten groepen starten ze komende week met de bouw van de wagens. Wij wensen alle wagenbouwers heel veel succes met de bouw van hun prachtige creaties.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug