Luister
muziek
14 maart 2018 - 14:55
Deel dit artikel:

Turnvereniging Heeze trots op turnsters

HEEZE - Op 10 en 11 maart zijn in Asten voorwedstrijden turnen Divisie 5 gehouden. Ook een 9-tal turnsters van Turnclub Heeze hebben hieraan meegedaan. Het vele oefenen heeft zijn vruchten afgeworpen want er zijn goede resultaten behaald waarbij zelfs 6 turnsters door mogen naar de regiofinale op 25 maart in Valkenswaard. Een super resultaat waar we trots op zijn.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

De uitslagen:

Instap D2:
Daphne Thijs                     14de plaats
Pien Eichhorn                    16de plaats

Hierbij moet vermeld worden dat Pien de 2de plaats en Daphne de 4de plaats op de brug behaald hebben. Pien mag hierbij door naar de toestelfinale op de brug.

Jeugd 1 D2:
Ilse Aalpol                          3de plaats
Babbe Verschure             12de plaats
Valerie Schoemans          13de plaats
Lore in 't Veen                  18de plaats

Ilse speelde het zelfs klaar om de 1ste op de vloer en 4de op de balk te worden. Ze heeft daarmee een toestelfinale op de vloer verdiend. Ilse en Babbe mogen rechtstreeks door naar de regiofinale in Valkenswaard en Valerie moet nog even afwachten als 1ste reserve turnster.

Pupil 2 D2:
Juul Manders                    5de plaats
Quinty Verberne             18de plaats

Juul werd 4de op de sprong en Quinty 6de op de brug. Zowel Juul als Quinty hebben een finale plaats verdiend in de aanstaande regio finale in Valkenswaard.

Junior Divisie 5:
Iris de Ruijter:                   22ste plaats

Wij als turnvereniging Heeze zijn trots op onze kanjers. Een prima prestatie waar ze allen keihard voor gewerkt hebben. Pien, Daphne, Ilse, Babbe, Juul en Quinty heel veel succes bij de regiofinale in Valkenswaard.

Wordt vervolgd…………… Mocht je interesse hebben in turnen. Kom dan vrijblijvend een keer kijken bij onze training op dinsdagavond. Van 17:15 uur tot 18:15 uur turnt de recreanten groep. De selectie turnt van 18:30 uur tot 20:30 uur. Locatie Sporthal Spoorlaan te Heeze. Kijk ook op www.turnclubheeze.nl.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug