Luister
muziek
28 Maart 2018 09:40
Deel dit artikel:

Spannende turnwedstrijd Maarheeze – Heeze

HEEZE - Al jaren turnt Turnclub Heeze een onderlinge wedstrijd tegen de turnvereniging uit Maarheeze (TUVEMA). Deze keer was de wedstrijd in de Smeltkroes te Maarheeze.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Er werd op drie niveaus geturnd: recreanten tot 9 jaar, recreanten tot 12 jaar en de selecties. De selectie van turnclub Heeze kon helaas niet compleet ten tonele verschijnen. Ilse, Babbe en Quinty hadden verplichtingen bij de regiofinale te Valkenswaard. Maar ook met een ‘gehavende’ selectie wist Heeze zich in de kijkerd te turnen.

Het was een heel spannende wedstrijd waarbij de niveaus heel dicht bij elkaar lagen. Bij de recreanten tot 9 jaar was Heeze het beste. Hier werd Sterre eerste en Merel derde. Bij de recreanten tot 12 jaar was Maarheeze net iets beter en werd er door Jasmin een heel nette 2de plaats gehaald.

De selectie van Maarheeze had natuurlijk al een voorsprongetje doordat niet de gehele selectie van Turnclub Heeze aanwezig kon zijn. Dit gaven ze ook niet weg en behaalden daarmee ook de nipte overwinning. Iris werd bij de Selectiegroep heel netjes derde.

De overwinning was dit jaar voor Maarheeze. Ook de wisselbeker ging naar Maarheeze. Manon Polman van TUVEMA was het turnstertje met de meeste punten over de gehele wedstrijd. Zij kreeg daarmee terecht de wisselbeker. We kijken alweer uit naar volgend jaar.

Uitslag:

Recreanten tot 9 jaar:
1.       Turnclub Heeze : Sterre Maessen
2.       TUVEMA:              Cathelijne Hut
3.       Turnclub Heeze:  Merel Hansson

Recreanten tot 12 jaar:
1.       TUVEMA:             Indy Janssen
2.       Turnclub Heeze: Jasmin van Elswijk
3.       TUVEMA:             Olivier Hut

Selectie:
1.       TUVEMA:             Manon Polman
2.       TUVEMA:             Lieke de Bie
3.       Turnclub Heeze: Iris de Ruijter

Voor meer informatie over turnen in Heeze: www.turnclubheeze.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug