Luister
muziek
13 Juli 2020 13:00
Deel dit artikel:

Turnseizoen 2019-2020 afgesloten

HEEZE - Het turnseizoen 2019-2020 zit erop. Een bijzonder seizoen kunnen we wel stellen. Als binnensport vereniging hadden de Corona maatregelen een grote impact. Trainingen maar ook wedstrijden en activiteiten konden niet meer doorgaan. Toen het buiten sporten weer mocht zijn ze door de inzet van het bestuur maar vooral trainsters en trainer buiten gaan trainen. Dit had natuurlijk impact op de trainingen en ook de geldende Coronamaatregelen maakten het niet altijd even gemakkelijk. Maar het is hen gelukt en het plezier was er niet minder om. Daarmee hebben de turn(st)er(s) toch nog een bijna volledig seizoen met plezier kunnen werken aan hun sportieve prestaties en groei.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Op dinsdag 7 juli hebben ze met een laatste ‘training’ het seizoen afgesloten. Hierbij konden de turnsters en turnsters zich met hartenlust uitleven op het Mastermind spel uitgezet door de trainsters en trainer. Een spel waarbij denkvermogen en turncapaciteiten werden uitgedaagd. Het feest was compleet met een ijskoude versnapering van bIcecycle waar Amber kundig de lekkere ijsjes voor hen schepte.

''We bedanken onze trainsters Lianne, Resy en Miranda en trainer Wil voor hun tomeloze inzet dit seizoen. Ze kregen, naast de oprechte bedankjes en waardering van de ouders maar vooral turnsters en turner, vanuit het bestuur een passende verrassing dat hopelijk goed gaat smaken tijdens een warme zomer.

Ook een grote dank gaat uit naar Korfbalvereniging Eymerick die het ons mogelijk maakte om buiten onze trainingen te mogen vervolgen. Fijn dat Heezer verenigingen elkaar zo ondersteunen.

Denk je dat turnen ook iets voor jou is dan kan je altijd vrijblijvend een paar trainingen meedoen. We turnen iedere dinsdag in de sporthal aan de Spoorlaan in Heeze. De training voor de basisgroep begint om 17:15, de gevorderden om 18:15 en voor onze plussers 19:15. We starten weer op 9 september hopende op een volwaardig seizoen.''

Aanmelden kan met een mailtje naar turnclubheeze@outlook.com. Wil je meer informatie bezoek dan onze website www.turnclubheeze.nl.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug