Luister
muziek
06 Augustus 2020 14:00
Deel dit artikel:

Camping De Zandberg in Strijp viert zilveren jubileum

LEENDERSTRIJP - Donderdag 6 augustus is een feestelijke dag voor camping De Zandberg in Leenderstrijp. Zij vieren die dag het zilveren jubileum van de camping met 25 kampeerplaatsen aan de Strijperstraat in Leenderstrijp.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Op 6 augustus 1995 werd de camping geopend en nu, 25 jaren later, is De Zandberg nog altijd een goedlopende camping waar gasten graag terugkomen. Heeze-Leende24 nam een kijkje op de camping donderdagmorgen waar eigenaren Jan en Toos Bax de gasten trakteerden op koffie met echte Strijpse vlaai, en een klein presentje. 

''Ik kom hier al 25 jaar met erg veel plezier'', vertelt Kees Appelman uit Heerhugowaard. ''Ik ben er dit jaar al voor de vierde keer en kom er echt tot rust. Ze zijn hier zo gastvrij en hartelijk, het voelt als thuiskomen als ik hier ben.'' Ook zijn campingbuurman Theo Vlamings komt al een aantal jaren op De Zandberg. ''Ik woon in Stiphout maar vindt het heerlijk om er even uit te zijn. Gisteren ben ik even naar huis gefietst en daarna weer lekker naar deze rustige plek.''

De andere campingbuurman van Kees Appelman is Kees Verzuu uit Leusden, een echte kampeerder. Hij kampeert al 22 jaar en bezocht in heel Nederland al 129 campings. ''Ik ben dit jaar voor de elfde keer op de Zandberg. Het is echt fantastisch hier. Heel hartelijke en gastvrije mensen met een prachtige omgeving. Wat wil een kampeerder nog meer.''

Voorheen was het 'kamperen bij de boer' maar nu is het 'recreëren op het platteland’ bij camping De Zandberg. Niet alleen Jan en Toos werken dagelijks op de camping maar inmiddels mag het best een familiebedrijf genoemd worden. Ook de kinderen en zelfs de kleinkinderen steken de handen uit de mouwen om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

''Terugblikkend op de voorbije 25 jaren hebben wij van onze gasten veel vriendschap en dankbaarheid ervaren. Van onschatbare waarde waren én zijn jullie komst en positieve klanken. Daarvoor willen wij jullie dan ook heel hartelijk bedanken!'' Wil je meer weten over camping De Zandberg in Leenderstrijp, neem dan een kijkje op de website van de boerderijcamping en volg hen op facebook.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug