Luister
Live
22 februari 2021 - 07:00
Deel dit artikel:

Digitale lezing Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie, NVVE

HEEZE-LEENDE- Op 23 februari van 19.30 tot ongeveer 20:30 uur organiseert Cordaad Welzijn/ Wél!zijn de Kempen een digitale lezing over euthanasie. Je kunt de digitale lezing volgen vanaf je computer, tablet of telefoon en wordt verzorgd door de Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Levenseinde, NVVE.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Denken, praten en beslissen over de laatste levensfase is niet eenvoudig. Het liefst schuiven we de dood ver voor ons uit. Aan de andere kant willen we graag de regie zo lang mogelijk in eigen hand houden. Maar dat kan alleen als we tijdig nadenken over wat we wel en niet willen en hierover praten met onze (huis)arts en naasten. Om keuzes te maken en beslissingen te nemen, moet je weten wat kan en wat niet en wat dokters en zorgverleners kunnen doen met jouw wensen en welke wetten en regels belangrijk zijn. Tijdens deze lezing wordt onder meer aandacht besteed aan de (on)mogelijkheden van euthanasie en de rol van wilsverklaringen.

Deelname is gratis.
Je kunt je opgeven via www.cursushuys.nl. Na registratie ontvang je automatisch een mail met een link naar de digitale lezing. Voor informatie kun je bellen of mailen met de coördinator van het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende, Björn Roos : 06-51 86 13 54 of bjornroos@cordaadwelzijn.nl

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug