Luister
Live
22 februari 2021 - 15:00
Deel dit artikel:

Afvaldumping in de bossen achter Heezerenbosch in Heeze

HEEZE - Oplettende wandelaars uit Heeze constateerden zondag een afvaldumping in de bossen achter het Heezerenbosch in Heeze. Planken van kasten en een bed lagen verspreid in het bos en de achtjarige Izzy was het er duidelijk niet mee eens dat men de rotzooi hier dumpt.  Er is inmiddels melding gedaan van de dumpingen bij de gemeente.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Afval hoort niet in het openbaar gebied
Zoals in alle gemeenten heeft ook de gemeente Heeze-Leende voldoende afvoermogelijkheden voor afval. Ieder adres heeft een grijze bak die regelmatig leeg gemaakt wordt. Mocht deze capaciteit onvoldoende zijn is er de milieustraat waarvan gebruik gemaakt kan worden met de gemeentepas. Het is niet de bedoeling dat men afval dumpt op straat of in de natuur. Ruim zelf uw rotzooi op en gebruik daarvoor de bekende afvoerstromen binnen onze gemeente. Een beter en schoner milieu begint bij jezelf! De opruimkosten komen vooralsnog voor rekening van de belastingbetaler, ofwel, de inwoners van onze gemeente.

Heb jij tips over deze afvaldumping neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000. Van deze afvaldumping is inmiddels melding gemaakt bij de gemeente Heeze-Leende die zorgdraagt voor het opruimen van het afval.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug