Luister
Live
30 juni 2021 - 18:30
Deel dit artikel:

Dit jaar zeker een Avondvierdaagse: Home edition verlengd tot 31 juli

HEEZE - 2020 was een jaar zonder Avond4Daagse; wat een gemis! Gelukkig zijn we verder gaan denken en kunnen we nu al met zekerheid zeggen; de Avond4Daagse Heeze gaat in 2021 door, maar wel op een andere manier. Lees hierover meer op onze site, www.a4dheeze.nl

heeze-leende24 / Thijs Verleg

De Home Edition maakt het mogelijk dat deelnemers op hun eigen moment en op hun eigen locatie de Avond4daagse lopen. Na aanmelding krijgen deelnemers toegang tot een speciale app. Deze maakt iedere dag routes vanaf een zelf te bepalen startpunt (bijvoorbeeld het huisadres). Meedoen wordt zo heel gemakkelijk. Nadat de deelnemers vier dagen hebben gelopen, ontvangen zij de officiële Avond4daagse medaille. Er wordt dus niet in een grote groep gelopen, maar deelnemers kunnen zelf of met een vriendje of ouders op pad.

HOE WERKT HET
Meedoen aan de Avond4daagse – Home Edition is mogelijk van 29 maart t/m 30 juli 2021. Deelnemers betalen € 6,50 per persoon. De belangrijkste regel is dat deelnemers zich moeten houden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Daarnaast moeten de vier dagen binnen twee weken worden volbracht. Het moet immers wel een uitdaging blijven. Maar welke dagen en tijden de deelnemers lopen, mogen ze zelf bepalen. Zo kunnen ze de Avond4daagse ook overdag of in het weekend lopen. Na inschrijving krijg je toegang tot een wandelapp die o.a. digitale stempels zet en leuke verrassingen voor onderweg heeft. En verder is het vooral: er zelf een feestje van maken en genieten van het buiten zijn en het bewegen.

AANMELDEN
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier via onze site www.a4dheeze.nl, onder kopje 2021. Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost €6,50 per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 – 5 – 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille thuisbezorgd.

Heb je nog vragen over de Avond4Daagse -Home edition? Neem dan contact op met ons via de site of mail naar info@a4dheeze.nl

Heel veel wandelplezier namens bestuur Avond4daagse Heeze

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug