Luister
Live
9 juni 2021 - 06:00
Deel dit artikel:

Vacature stagiaire Shops/Retail bij Center Parcs De Kempervennen

Vacature stagiaire Shops/Retail bij Center Parcs De Kempervennen M/V

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Dit ga je doen
‘’Van februari tot juli ben ik werkzaam geweest als stagiaire op de afdeling Central Office bij Center Parcs De Kempervennen. Ik volg de opleiding Commerciële Economie, waar deze functie perfect op aan sloot. Voor mij was dit een geheel nieuwe omgeving, omdat ik nooit eerder in de Leisure & Hospitality branche werkzaam ben geweest. De afdeling Central Office regelt alles achter de schermen, zodat de communicatie zowel naar de gasten als naar de medewerkers optimaal wordt ingezet, waarbij je samenwerkt met alle afdelingen. De werkzaamheden waren erg gevarieerd, waarbij ik steeds weer een ander onderdeel van het vak leerde. Van het opzetten van projecten tot aan het coördineren van programma’s. Alles om de gast zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Deze stage heeft mij absoluut laten groeien in mijn competenties zowel persoonlijk als bedrijfsmatig, waar ik veel verantwoordelijkheid en eigen inbreng heb mogen toepassen. Als je opzoek bent naar een variërende stage waarbij je bekend raakt met alle aspecten van een vakantiepark dan is dit de ultieme uitdaging voor jou!’’

Testimonial - 3e jaars student Commerciële Economie

Dit ben jij
Naast een persoonlijke klik, is het voor ons belangrijk dat je over de volgende kennis en vaardigheden beschikt:

  • Je volgt een relevante HBO/MBO opleiding;
  • Je bent stressbestendig en nauwkeurig;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je kan goed overweg met MS Office en Social Media;
  • Je bent flexibel en gastgericht;
  • Je kunt omgaan met vertrouwelijke informatie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Duits en Frans is een pré.

Dit bieden wij jou
**Zoek je een stage in een internationale context? Word je blij van toerisme en recreatie? Ben jij een klantgerichte duizendpoot en zoek je een veelzijdige rol in een dynamische omgeving? **

Bij Center Parcs De Kempervennen krijg je de kans om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen in een gezellige en natuurrijke omgeving.

Wat maakt onze stage zo bijzonder?
De afdeling Central Office bestaat uit een klein en informeel team waar jij een belangrijk en gewaardeerd onderdeel van uitmaakt. Samen met je team ben je de spin in het web van het park. Je staat met alle afdelingen in contact en zorgt dat de communicatie en parkorganisatie op rolletjes loopt. Je houdt je bezig met communicatie, sales, marketing, events, Guest relations en diverse secretariële en administratieve taken.

Vragen of meer weten?
Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Klik dan snel op de "Direct solliciteren"-knop en stuur ons je cv en motivatie.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug