Luister
Live
9 juni 2021 - 18:00
Deel dit artikel:

Theatervoorstelling Wildpark verhuist naar buitentheater in Heeze

HEEZE - Jeugdtheater Wildpark speelt op zaterdag 12 en zondag 13 juni de nieuwe 6+ buitenvoorstelling 'De monteur en het meisje'. Een muzikale voorstelling geïnspireerd op het prentenboek Het gelukkige eiland door Marit Törnqvist. De voorstelling zou oorspronkelijk in première gaan op het Campinaterrein in Eindhoven, maar helaas mag op die plek i.v.m. de coronaregels ten aanzien van evenementen geen openbare voorstelling worden gespeeld.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Maar jeugdtheater Wildpark is niet voor 1 gat te vangen en verhuist dus de voorstelling komend weekend naar het prachtig gelegen buitentheater van de Kapellerput in Heeze. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar. Mensen die al een kaartje hebben worden via mail op de hoogte gebracht van deze wijziging. De besloten schoolvoorstellingen die een week later gepland staan vinden wel plaats op het Campinaterrein.

De natuur wordt het decor voor een Peugeootje 205 met panne en een meisje dat niet meer weet hoe het verder moet. De monteur en het meisje is een kortstondige Odyssee, een roadtrip voor kleine helden vanaf 6 jaar. Met je haren wapperend in de wind ga je samen met het meisje op reis naar nieuwe en onbekende werelden.

De regie is in handen van jonge theatermaker Luka Kooijmans. Luka studeerde in 2013 af aan de Academie voor theater in Tilburg en heeft veel ervaring opgedaan bij buitentheater Gajes. Met spel door de Eindhovense Michèle Rijzewijk en Gerrit Dragt. De voorstelling wordt muzikaal begeleid door Woody Veneman, die ook de muziek speciaal voor deze voorstelling schreef.

De monteur en het meisje (6+) gaat in première op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021. De voorstelling wordt dat weekend op beide dagen om 13.00 en 16.00 u gespeeld.
Locatie: Kapellerput, Somerenseweg 100, Heeze.
www.kapellerput.nl

Kaarten en meer informatie

De monteur en het meisje is een buitenvoorstelling. Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst, mocht dit het geval zijn word je hier tijdig van op de hoogte gebracht.

OVER WILDPARK
Wildpark maakt theater mét en vóór jongeren en kinderen en is een plek waar zij publiekelijk opgroeien onder leiding van professionele makers. Een park in de stad, waar je binnen veilige grenzen kunt spelen, op avontuur kunt gaan, een mening ontwikkelen. Wildpark is een plek waar voorstellingen gemaakt worden die de weg vrij maken en die tegelijk een schop onder de kont geven om in beweging te komen.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug