Luister
Live
10 juni 2021 - 09:30
Deel dit artikel:

Samen Bewust Zwanger: Zwangerschapsyoga cursus in Heeze

HEEZE - De zwangerschapsyoga cursus van Samen Bewust Zwanger is een uitgebreide cursus die je op een ontspannen, praktische en leerzame manier voorbereid op je bevalling en met een gerust hart je zwangerschap laat beleven. Deze zwangerschapscursus bestaat in totaal uit 9 lessen van 75 minuten. Waarvan 8 groepslessen en 1 partner les. Er is een mogelijkheid om na de 9 lessen, losse lessen af te nemen.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Tijdens de partner les wordt er aandacht besteed aan hoe de partner de zwangere vrouw kan begeleiden en coachen tijdens de bevalling. Deze les is luchtig, ontspannen en vol praktische tips. Zodat de aanstaande ouders samen klaar zijn voor dit unieke en bijzondere moment, de geboorte van een kindje.

Samen Bewust Zwanger kan je helpen om goed voorbereid de bevalling in te gaan en geeft tips voor tijdens je zwangerschap. Maar hoe gaan we dit doen?

Door het aanleren van:

· Verschillende ademhalingstechnieken die je ten alle tijden in kan zetten tijdens je bevalling. Zodat je met een goed gevoel je bevalling in kunt gaan en met een gerust hart je zwangerschap kan beleven.
· Bewustwording van de bekkenbodem en de functie hiervan tijdens je zwangerschap en bevalling.
· Verschillende bevalhoudingen om je ontsluiting te bevorderen.
· Rustige yoga oefeningen om je spieren soepel te houden.
· Praktisch informatie rondom zwangerschap en bevalling over: wat zijn harde buiken? Wat kan ik verwachten tijdens mijn bevalling en hoe kan ik me ontspannen.
· Oefeningen om eventuele zwangerschapskwalen te verlichten.
· Ontspanningsoefeningen.

Wil jij op een ontspannen en uitgebreide manier voorbereid worden zodat jij vol vertrouwen de bevalling in kunt gaan? Meld je dan aan via de website: www.samenbewustzwanger.nl of mail naar kim@samenbewustzwanger.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug