Luister
Live
19 juli 2021 - 18:00
Deel dit artikel:

Familie van Honk viert 60-jarig huwelijksjubileum

HEEZE - Een mooie mijlpaal voor het Heezerse stel, wat op 20 juli trots haar diamanten huwelijk viert. "Prachtig dat we dit allemaal samen hebben mogen meemaken"

heeze-leende24
  / Lennard Vader

De twee hebben een lange geschiedenis samen, wat begon op de Sterkselse kermis zo'n 65 jaar geleden. 'Toen hebben we elkaar voor het eerst ontmoet en heeft zij achterop mijn fiets paling gegeten terwijl ik haar naar huis fietste', lacht meneer van Honk. Vijf jaar daarna, rond een leeftijd van 23, zouden ze in het huwelijksbootje stappen en twee jaar later kregen ze twee dochters en vier kleinkinderen, waarvan twee in het buitenland wonen.

Het goedlachse koppel zal bij vele mensen welbekend zijn, gezien hun harde werk en betrokkenheid wat zij altijd voor carnavalsorganisatie De Kraaienvangers - meer dan 33 jaar - en de Brabantse dag verrichtten. Meneer van Honk was dan ook de prins carnaval van 1981.

Waar voorheen huwelijksjubilea altijd wel groots gevierd werden, zal dat nu – door het coronavirus uiteraard – met een bescheiden groepje familie zijn. Iets waar de twee maar al te blij mee zijn, want 'familie is alles!'

Wij wensen familie van Honk nog veel mooie jaren toe!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug