Luister
Live
15 september 2021 - 07:00
Deel dit artikel:

Première Iets vanuit Niets

De voorstelling 'Iets vanuit Niets' van De Speledonckers is afgelopen zondag in première gegaan. De tribunes van Natuurtheater De Donck waren na bijna 2 jaar eindelijk weer gevuld met publiek. Wat een heerlijk gevoel voor de 8 spelers die schitterde in hun zelfgeschreven voorstelling.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Vanuit de onzekerheid in de afgelopen 1,5 jaar is er iets ontzettend moois ontstaan in Natuurtheater De Donck. De Spelers zijn onder leiding van regisseur Ruud van Bree aan de slag gegaan met het schrijven van een eigen script. Er werden brainstormsessies georganiseerd, opdrachten uitgevoerd, teksten gezocht, heel veel gedroomd en nog meer uitgeprobeerd. Dat resulteerde in een voorstelling vol verrassingen, kwetsbaarheid, verbazing en verbeelding.

De voorstelling ‘Iets vanuit Niets’ is nog te zien op woensdag 15 september om 20.00 uur, zaterdag 18 september om 20.00 uur, zondag 19 september om 14.30 uur en op woensdag 22 september om 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van het theater. Er kan met pin betaald worden.

Voor meer informatie kijk op www.speledonckers.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug