Luister
Live
14 september 2021 - 09:00
Deel dit artikel:

Flowers voor 3e jaar op rij gouden duurzame bloemist

HEEZE - Herman en Joyce van de Leur en hun medewerksters zijn er supertrots op. Voor het 3e jaar op rij zijn zij gecertificeerd duurzame bloemist niveau Goud. Drie jaar geleden waren zij de eerste duurzame bloemist in de gemeente Heeze-Leende en als koplopers op het gebied van duurzaam ondernemen hebben zij de afgelopen jaren hard gewerkt om deze standaard vast te houden en waar nodig te verbeteren. Zo is tijdens de verbouwing van de plantenkas een energiezuinige CV ketel geplaatst en is de kas grotendeels geïsoleerd.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Om dit heugelijk feit te vieren samen met alle klanten hebben zij een kleurwedstrijd voor jong en oud georganiseerd. Dus haal bij Flowers een kleurplaat op en lever deze voor 15 oktober weer in. Prijswinnaars worden bekend gemaakt via Facebook en Instagram.

Gelukkig is het weer mogelijk om workshops te organiseren. Half oktober zullen dan ook de eerst workshops sinds anderhalf jaar weer plaatsvinden. Voor ieders veiligheid wel in kleine groepjes en met de nodige voorzorgsmaatregelen. Heb je interesse? Volg dan facebook en Instagram van Flowers, inschrijven voor de workshopnieuwsbrief kan via info@flowersheeze.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug