Luister
muziek
22 september 2022 - 17:00
Deel dit artikel:

Actie Help een Ander!

HEEZE - Ontspan Massage & Healing in Heeze Actie: Help een ander! Laten we in deze roerige tijd eens lief zijn voor elkaar! Iedereen kent wel iemand in zijn of haar familie of omgeving die het financieel moeilijk heeft en er geestelijk en/of lichamelijk helemaal doorheen zit. Of je kent iemand die zich geheel belangeloos inzet voor anderen. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Hoe tof zou het zijn als ik zo iemand eens heerlijk kan verwennen met een massage en/of healing behandeling. Zomaar als cadeau. Iemand net even dat moment van ontspanning te mogen bezorgen, wat ze zo verdiend hebben. Daarom heb ik de volgende actie bedacht: 

Hoe werkt het?
• In mijn praktijk staat een potje voor donaties. Elke gift is welkom, groot of klein.
• Heb je geen contant geld, dan mag je ook iets extra’s bij pinnen. Ik zorg dat dit bedrag in mijn digitale donatiepotje terecht komt.
• In dit potje kun je ook de naam en gegevens van de gelukkige die het verdiend heeft stoppen.
• Kom je nooit in mijn praktijk, maar je wil deze actie toch steunen, stop dan een envelop met je donatie en de gegevens van de aangedragen persoon in de brievenbus. Het adres is: Oude Stationsstraat 8, Heeze.
• Dan is er ook nog de optie om via een bankoverschrijving te doneren. De gegevens hiervoor vind je op mijn website www.ontspanmassages.nl/Help-een-Ander/ 

 Als ik merk, en dat zal al gauw zijn gezien de enthousiaste reacties die ik tot op heden mag ontvangen, zal ik uit de aangedragen personen er telkens een uitkiezen en deze op de hoogte stellen en een afspraak maken voor een massage en/of healing. Dit mag de begunstigde zelf kiezen. De anderen kanshebbers blijven in het potje zitten tot de volgende trekking. Zelf ben ik erg enthousiast en doneer uiteraard ook een percentage van mijn opbrengsten. 

Het geeft mezelf een goed en warm gevoel om met deze actie, samen met anderen, iets te kunnen betekenen voor de medemens, onze naasten. Doe mee: Help een ander! Veel liefs Joke van Ontspan! Massage & Healing Wil je hierover meer weten dan mag je altijd contact opnemen. Joke Hendriks 0623168065 www.ontspanmassages.nl info@ontspanmassages.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie