Luister
muziek
14 Oktober 2022 15:00
Deel dit artikel:

3 Limburgse kerstpakket bedrijven in de spotlight

HEEZE-LEENDE - De bestellingen voor kerstpakketten stromen al binnen bij kerstpakket bedrijven. Sommige werkgevers kiezen voor traditionele kerstpakketten terwijl andere kiezen voor een eigen keuze kerstpakket, een kerstmarkt, een gezond kerstpakket of een duurzaam kerstpakket. Met al die diverse mogelijkheden kan het lastig zijn voor werkgevers om het perfecte kerstpakket te kiezen voor hun personeel. Daarom zetten wij drie Limburgse kerstpakketten leveranciers in de spotlight met enkele mogelijkheden die zij bieden.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Kerstpakkettenidee

Kerstpakkettenidee is een Limburgse grote leverancier van kerstpakketten met vestigingen in Weert en Eindhoven. Deze aanbieder heeft door de jaren heen een bekende en vertrouwde naam opgebouwd binnen de kerstpakkettenmarkt. Zo is dit bedrijf meerdere keren in landelijke en regionale media verschenen, van L1 tot Q-music en Radio2.

Kerstpakkettenidee biedt allerlei verschillende mogelijkheden aan werkgevers. Zo kun je denken aan kerstpakketten met diverse thema's, een eigen keuzeconcept, maatwerk in de showroom in Eindhoven en zelfs een kerstmarkt.

Uit dit aanbod zetten wij de Fair Trade kerstpakketten in het zonnetje. Een Fairtrade kerstpakket is een kerstpakket met producten waarvoor een eerlijke prijs betaald is. Vooral in landen waar boeren en producten worden uitgebuit, is het belangrijk dat afnemers een eerlijke prijs betalen voor producten. Bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemerschap belangrijk vinden, kunnen hun steentje bijdragen door een Fairtrade kerstpakket te kiezen voor hun personeel.

Kerstpakketten Expert
Kerstpakketten Expert is een kerstpakketten groothandel uit Noord-Limburg. Deze leverancier kenmerkt zich door bijzondere kerstpakketten aan te bieden. Elk jaar publiceren zij hun “Top 20” kerstpakketten. In 2022 staan luxueuze kerstpakketten op deze lijst met wijn, chips, kaasplankjes en gouden of zilveren artikelen.

In deze lijst zijn er twee kerstpakketten die meteen opvallen: de Jamie Oliver kerstpakketten. De “Jamies Choice” en “Jamies Favorite” zijn kerstpakketten die wij tot nu toe nog nergens anders zijn tegengekomen. Deze voedselpakketten bevatten een Jamie Oliver grillpan en verscheidene snacks. Voor een origineel kerstpakket, kan een van deze pakketten misschien een goede optie zijn.

Kerstpakket Online

Dan komen we aan bij de derde kerstpakketten groothandel. Kerstpakket Online is met de naar eigen zeggen 100 medewerkers een grote leverancier. Dit kerstpakket bedrijf is al enkele jaren actief in België en Nederland. Met vestigingen in Limburg en Brabant kan ook deze aanbieder een Limburgs kerstpakket bedrijf genoemd worden. Dit bedrijf onderscheidt zich met originele kerstpakketten. Op de website claimt Kerstpakket Online elk jaar nieuwe kerstpakketten te ontwerpen. Voor elk soort kerstpakket zou je dus bij dit bedrijf terecht moeten kunnen.

In het bijzonder willen wij de kerstmarkt uitlichten. Deze optie zagen we ook al bij Kerstpakkettenidee. Als ondernemer denk je met kerst vast wel aan kerstpakketten, maar een kerstmarkt voor het personeel zie je niet vaak. Kerstpakket Online biedt een volledige kerstmarkt met kerstkraampjes, speciaal voor bedrijven. Een bedrijf kan ervoor kiezen om de kerstmarkt te laten organiseren op de bedrijfslocatie of ergens anders. Het personeel en relaties worden dan uitgenodigd voor een dagje shoppen tussen de kerstkraampjes. In plaats van een kerstpakket, geef je je werknemers muntjes waarmee zij zelf cadeautjes kunnen uitkiezen op de markt. Kerstpakket Online is niet de enige kerstpakketten groothandel die een kerstmarkt aanbiedt, maar we vonden het toch waard om dit bijzondere concept te noemen.

Dus, welk kerstpakket bedrijf is de beste?
Deze Limburgse kerstpakket bedrijven hebben allemaal opties die hun bedrijf bijzonder maken. En natuurlijk geldt dat ook voor andere kerstpakketten leveranciers. Deze drie bedrijven hebben wij uitgelicht om je een idee te geven van de keuze die je hebt als je een kerstpakket gaat bestellen. Maar welke aanbieder het beste is voor jouw bedrijf, bepaal je zelf. Kijk zelf eens rond op de websites van een aantal kerstpakketten groothandels en bespreek met hen jouw wensen. En vergeet niet om de reviews van kerstpakket bedrijven te lezen. Elk bedrijf kan natuurlijk een mooi verhaal op hun website zetten, dus zorg ervoor dat je je research doet. Dan bestel jij in 2022 weer een geweldig en origineel kerstpakket voor jouw harde werkers. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug