Luister
muziek
22 November 2022 17:00
Deel dit artikel:

Eindelijk weer een Sylvesterloop in Heeze

HEEZE - Dit jaar gaat op 18 december om 11:00 uur eindelijk weer een Sylvesterloop van start. Na een tweetal Corona jaren is een vernieuwd bestuur met veel enthousiasme begonnen met het organiseren van deze populaire trimloop in Heeze. Een vernieuwde Sylvesterloop: vanaf een andere locatie, door een ander bosgebied en met andere afstanden. Inschrijving en start zijn bij Zorglandgoed 't Huisven, aan het einde van de Huisvenseweg. De afstanden zijn dit jaar 7,5 en 15 km. Alle kilometerpunten zijn aangegeven.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Er is voorinschrijving mogelijk via een button op www.sylvesterloopheeze.nl. Maar het blijft natuurlijk ook mogelijk om op de dag in te schrijven tegen contante betaling. Het inschijfgeld bedraagt €5,-.

De organisatie doet er alles aan om het op 't Huisven net zo gezellig te kunnen maken voorheen bij de camping. Na afloop ontvangen de deelnemers bij het inleveren van het startnummer een attentie. Tegen contante betaling is er koffie, thee en soep en er worden op startnummer enkele vlaaien verloot.
Klimaattip: kom op de fiets


Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug