Luister
Live
24 november 2022 - 13:00
Deel dit artikel:

Win ‘n Natuurmonumenten kaartenmapje met de Heezer natuur getekend door Myrte

HEEZE - Het is weer tijd voor kerstkaarten! En voor ‘t vierde jaar op rij heeft Myrte de Zeeuw uit Heeze een mapje van 10 Kerstkaarten mogen tekenen voor Natuurmonumenten. Heeze-Leende24 mag er 5 weggeven! Want kaartjes versturen en krijgen is nog steeds bijzonder.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

In Heeze hebben we prachtige natuur die al eeuwen een inspiratiebron is voor kunstenaars en creatieven. Voor illustrator Myrte is dat niet anders en op de kaarten zie je dus veel Heezer natuur.

“Bijvoorbeeld, afgelopen februari zat een grote groep puttertjes in de els naast mijn huis. Dat soort momenten vormen de inspiratie voor een tekening. Rond die periode ga ik al nadenken over welke tekeningen in het winterkaarten mapje voor Natuurmonumenten moeten komen later dat jaar. Die ideeën leg ik hen voor in de vorm van schetsen en ‘n kleurvoorstel en na hun goedkeuring ga ik aan de slag."

De kaarten zijn niet voorbedrukt met tekst, zodat je er na de Kerst ook nog van kunt genieten van de Heezer natuur, maar ook als herinnering dat de persoon die je het kaartje stuurde aan je denkt.

Wil je ook kans maken op een mapje van 10 kaarten met envelop? Like de Facebookpagina van HeezeLeende24 en deel dit bericht.

De kaartenmapjes zijn ook verkrijgbaar bij Natuurmonumenten, de Bijenkorf, Van Piere en natuurlijk via Myrte’s eigen website LoveMyrte.com

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug