Luister
muziek
25 Januari 2023 12:00
Deel dit artikel:

Concert met Gouden Randje fanfare St Nicasius zeer succesvol!

HEEZE - Op zondag 22 januari vond het Nieuwjaarsconcert met een Gouden randje van fanfare St Nicasius plaats. Dorpshuis ’t Perron was tot de laatste stoel bezet voor deze middag met een combinatie van muziek en een informele Nieuwjaarsbijeenkomst. Het gouden randje werd gevormd door de aanwezige jubilerende paren welke met een VIP behandeling extra in het zonnetje werden gezet.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Namens de gemeente Heeze-Leende had Jan de Bruijn mooie woorden voor de fanfare. Onder leiding van Marcel Heijnen verzorgde de slagwerkgroep een prachtig optreden met veel variatie. Ook de jeugdleden van de slagwerkgroep lieten met een paar nummers tijdens dit optreden horen wat ze al in huis hebben.

Het concert werd afgesloten door het fanfareorkest. Onder de gedreven leiding van dirigent John Brouwer werd een mooie afwisseling aan stukken ten gehore gebracht. Als toegift werd de middag besloten met het nummer dat niet mag ontbreken, Heeze, de Parel van Brabant. Dit werd door alle aanwezigen vol overgave meegezongen.

Na het concert werd er nog lang gezellig nagepraat en werden vele nieuwjaarswensen uitgewisseld.

Een prachtig begin van 2023 voor fanfare St Nicasius.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug