Luister
muziek
17 September 2023 10:00
Deel dit artikel:

Geslaagd Christ Bukkems Toernooi bij 'De Toverbal'

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE - Op dinsdag 12 september vond het jaarlijkse Christ Bukkems Toernooi plaats bij 'De Toverbal', een activiteit van Senioren KBO Heeze. Ondanks de voorspelde onweersbuien bleef het gelukkig droog tot het einde van het toernooi.

Een indrukwekkende groep van 40 leden had zich ingeschreven voor dit gezellige toernooi. Om 12.30 uur gaf Liesbeth Lingers het startsein voor de wedstrijden.

In een ontspannen sfeer streden de deelnemers fanatiek om de overwinning, aangemoedigd door toeschouwers langs de zijlijn. Na twee rondes werd de competitie even onderbroken voor een welverdiende koffie- en theepauze, vergezeld van heerlijke cake.

Rond 16.30 uur was de laatste wedstrijd gespeeld, en was het tijd voor een gezellig drankje. De bar werd deze keer uitstekend beheerd door twee leden van de korfbalvereniging.

Na afloop begon de organisatie met het tellen van de punten om de winnaar van de felbegeerde 'Christ Bukkems bokaal' aan te wijzen. Dit jaar ging de eer naar Klaas Timmer een recente lid van de vereniging.

Uitslag van het toernooi:

  1. Klaas Timmer - 3 gewonnen wedstrijden en 27 punten.
  2. Hans Verberne - 3 gewonnen wedstrijden en 25 punten.
  3. Nico de Groot - 3 gewonnen wedstrijden en 20 punten.

Na de prijsuitreiking genoten alle deelnemers van een uitstekend warm buffet, verzorgd door 'Eventjes Eten'. Het was opnieuw een zeer geslaagde dag, mede dankzij de inzet van Liesbeth Lingers, Truus Gubbels en Gijs Boelens. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug