Luister
muziek
17 September 2023 12:00
Deel dit artikel:

‘Jetzt geht’s los’: Het Linds Oktoberfest op 28 oktober 2023

LEENDE - Het is tijd om de lederhose en dirndels weer uit de kast te halen, want op 28 oktober a.s. wordt Het Linds Oktoberfest gehouden. Dit gaat plaats vinden in onze eigen Schammert wat tot een echt Hofbrauhaus zal worden omgedoopt. Het wordt een avondvullend muzikaal programma vol met Duitse gezelligheid en artiesten. De deuren van Hofbrauhaus De Schammert zullen om 18.30 uur open gaan.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Optredens van DJ Davey Beijer, Kryner Party met Ronald, DJ Gijs en William Pompen zullen de Lindse Bierstube in de juiste sfeer weten te brengen. Maar dat is nog niet alles! Bereid je ook voor op een unieke live ervaring want Philharmonie Leende zal optreden met de vocale talenten van Marlies Janssen, Mirte Liebregts, Davey Bijnen en Freek Nijpels. Deze artiesten zullen de avond vullen met prachtige Duitse klanken.

Je kunt ‘dabei sein’: nodig je vrienden en familie uit om samen het Linds Oktoberfest te vieren en er een onvergetelijke avond van te maken! Tickets voor deze avond zullen binnenkort in de verkoop gaan voor slechts € 17,00 per stuk. Zorg ervoor dat je erbij bent en mis dit spektakel niet in het Lindse Hofbrauhaus! Wees er snel bij want vol = vol jawohl!

Dus noteer 28 oktober 2023 in jouw agenda, trek je beste Oktoberfest-outfit aan en bereid je voor op een avond vol plezier, muziek en gezelligheid. Het Linds Oktoberfest staat voor de deur en het wordt een avond die je niet wilt missen!

Voor meer informatie en kaartverkoop, volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/hetlindsoktoberfest/

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug