Luister
muziek
20 November 2023 17:30
Deel dit artikel:

Sinterklaas en zijn pieten verwelkomen Leende en Leenderstrijp

LEENDE-LEENDERSTRIJP - Met de dagen die steeds korter worden en de winterjassen die weer tevoorschijn komen, staat de decembermaand voor de deur. En dat betekent dat Sinterklaas en zijn Pieten binnenkort arriveren in Leende en Leenderstrijp! Op zondag 26 november zal om 11:45 uur de boot van Sinterklaas aanmeren bij de Aa aan de Strijperdijk, een evenement dat niet gemist mag worden door de kinderen en hun families.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Feestelijk programma
Het belooft een feestelijke dag te worden. Om 12:30 uur staat een muzikaal onthaal gepland voor Sinterklaas in 't Bruukske. Na dit hartelijke ontvangst zal de Sint naar de Schammert vertrekken, waar tussen 14:00 en 16:00 uur een bijzondere Pietenschool wordt opgezet voor alle kinderen uit Leende en Leenderstrijp.

Leerzame Pietenschool
Tijdens deze speciale Pietenschool krijgen de kinderen de kans om diverse Pietenkunstjes te leren, een Pietendiploma in ontvangst te nemen en een ontmoeting te hebben met Sinterklaas zelf. Bovendien zullen er heerlijke pepernoten te verkrijgen zijn bij de Pieten, die klaarstaan om de kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen.

Sinterklaas en zijn Pieten kijken uit naar een fantastische dag vol plezier, samen met alle kinderen uit Leende en Leenderstrijp op zondag 26 november!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug