Luister
muziek
21 Juli 2024 12:49
Deel dit artikel:

Politie ontdekt milieudelict en schrijft boetes uit

HEEZE - Tijdens een routinepatrouille kwam de politie langs de parkeerplaats aan de Muggenberg in Heeze waar zij enkele verdachte voertuigen aantroffen en besloten een kijkje te gaan nemen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

In eerste instantie zou het gaan om vier voertuigen. Een camper met Engels kenteken, lekke banden en geblindeerde ramen, bleek bekend te zijn bij de politie. Daarnaast stond een oplegger met een groene container erop waaruit een stekker komt. De oplegger heeft geen kenteken en is opgebroken in het bijzijn van brandweer en politie. De container bleek leeg en het is onbekend van wie deze is.

Omgevingsdienst en boetes
Aan de andere kant van de parkeerplaats stonden twee vrachtwagens. Bij een van de vrachtwagens klopte veel papierwerk niet. Deze staat al zeven weken op de parkeerplaats en is wel geregistreerd waardoor deze bekend is een boete heeft ontvangen. De andere vrachtwagen bleek een heel ander verhaal. De oplegger achter de vrachtwagen lekte een vloeistof afkomstig van organisch materiaal, mogelijk bevroren friet. De warmte van afgelopen dagen zorgt voor stank en een smerige substantie op de parkeerplaats. De omgevingsdienst is ter plaatse en handelt het verder af. De kosten die hiermee gepaard gaan komen allemaal ten laste van de eigenaar van het bedrijf.

De hulpdiensten trokken bekijks van passanten die zich blijven verbazen dat daar geen camera's hangen. "Al vele jaren gebeuren daar dingen die het daglicht niet kunnen verdragen. Een ideale criminele broedplaats", aldus een passant die vlakbij woont en er bijna dagelijks langskomt.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug