Luister
muziek
27 juli 2020 - 12:48
Deel dit artikel:

Eenzijdig ongeval op Ginderover in Heeze met veel schade

HEEZE - Maandagmorgen rond half twaalf is er een ongeluk gebeurd op Ginderover in Heeze. Daar botste een personenauto op een geparkeerde personenauto. De veroorzaker kwam uit de richting Someren en reed richting Leende. De bestuurster botste achterop de stilstaande wagen en kon na afloop niet verklaren hoe dit kwam.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De bestuurster liep enkele lichte verwondingen op en bleek ook nog eens een flink aantal weken zwanger te zijn. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft haar in de ambulance nagekeken. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor verder medische behandeling. Beide voertuigen liepen enorme blikschade op. De geparkeerde auto werd door de klap een meter of tien naar voren gelanceerd en kwam tot stilstand op de oprit van het naastgelegen huis.

Omwonenden hoorden de klap en kwamen naar buiten met een deken en paraplu voor het slachtoffer dat achteraf met de schrik vrij is gekomen van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft één van de wrakken geborgen en afgevoerd. Het andere wrak is door de partner van het slachtoffer afgevoerd. De politie regelde korte tijd het verkeer op de drukke straat waar tijdelijk één rijstrook niet bruikbaar was. Inmiddels is de weg weer vrij.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug