Luister
Live
17 januari 2021 - 09:08
Deel dit artikel:

Jeugd op vandalismetocht door Heeze: ''schaam je kapot!''

HEEZE - Afgelopen nacht hebben een aantal jongeren zich tussen 02:00 uur en 03:00 uur behoorlijk vervelend gedragen in Heeze. Op de Nieuwendijk werd een aantal bewoners lastiggevallen waarbij de jongeren op de deuren en de ramen klopten. 

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Iets later was een 94 jarige inwoner van de Pastoor Spieringslaan de klos. Daar gooiden de jongeren ijsballen en modder tegen de raam van de woning van de hoogbejaarde man. Door het kabaal dacht de bewoner dat er werd ingebroken bij hem.

De vandalismetocht ging verder naar de Geldropseweg waar drie verkeersborden werden vernield en op de weg werden gegooid waardoor een gevaarlijke situatie was ontstaan voor het verkeer.

Politie vraagt om camerabeelden
''Schaam je kapot''. Zo omschrijft de politie het gedrag van de jongeren. De politie is op zoek naar inwoners die eventueel camerabeelden hebben waar mogelijk de jongeren op staan die tijdens de vandalismetocht die gedrag vertoonden. De politie wil graag in contact komen met deze jongeren. Het is natuurlijk nog beter wanneer de jongeren zich zelf melden bij de politie.

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug