Luister
Live
26 januari 2021 - 14:30
Deel dit artikel:

Politie Heeze-Leende helpt bij bestrijden rellen Den Bosch

HEEZE-LEENDE - Maandagavond heeft de politie uit onze regio assistentie moeten verlenen bij de rellen in de provinciehoofdstad. Na de rellen in onder andere Eindhoven was het maandagavond raak in een tiental andere steden waaronder 's-Hertogenbosch. Het was alle hens aan dek en dus ook assistentie vanuit de eenheid Heeze-Leende-Cranendonck.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

''Wat begon als een redelijk rustige dienst in Heeze-Leende en Cranendonck voor het handhaven liep al snel heel anders. Meerdere winkels in Den Bosch werden geplunderd en onze collega's hadden de grootste moeite om de rust weder te laten keren. Er werden meer dan veertig verdachten aangehouden en om één uur in de nacht was het pas rustig. Na een zeer lange dienst zijn we terug gegaan naar ons eigen werkgebied en daarna naar ons gezin. Laten we hopen dat het snel weer 'normaal' wordt in ons mooie land want op dit moment lijkt het wel een gekkenhuis'', aldus een dienstdoende agent uit Heeze-Leende die maandagavond assisteerde in Den Bosch.

Camerabeelden en foto's
Heb jij camerabeelden en/of foto's van de rellen in Eindhoven of andere steden, deel deze dan met de politie op www.politie.nl zodat zij achter de relschoppers aan kunnen gaan en de schade op hen kunnen verhalen.

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug