Luister
Live
28 januari 2021 - 17:30
Deel dit artikel:

17 jarige Heezenaar opgepakt na rellen: 9 februari naar kinderrechter

HEEZE - Iedereen zal zich de beelden van de rellen in Eindhoven nog wel herinneren. Een menigte keerde zich tegen de politie, vernielden ruiten, gooiden met stenen en plunderden winkels. Iedereen heeft er een mening over en de politie is druk doende met het opsporen van de relschoppers aan de hand van beelden van social media. Men stuurt massaal foto's en filmpjes op naar de politie via de website www.politie.nl.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Zondagavond werd een 17 jarige jongen uit Heeze op heterdaad betrapt vanwege het gooien met stenen. De rechter commissaris heeft het voorarrest in ieder geval verlengd en de jongeman moet zich op dinsdag 9 februari aanstaande verantwoorden voor de kinderrechter. Wat voor straf hem boven het hoofd hangt is niet bekend maar vanuit Den Haag komen berichten dat de relschoppers een fikse straf tegemoet kunnen zien.

Heb jij nog foto's of filmpjes van rellende personen, deel deze dan met de politie via www.politie.nl zodat de politie de beelden kan gebruiken voor de opsporing van meer relschoppers.

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug