Luister
Live
14 juli 2022 - 18:07
Deel dit artikel:

Ongeval op A2 bij Leende: twee personen naar ziekenhuis

LEENDE – Donderdagmiddag rond de klok van kwart over vier is er een ongeval gebeurd op de snelweg A2 bij Leende.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Bij het ongeval kwamen door onbekende oorzaak meerdere voertuigen met elkaar in botsing. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Alle inzittenden zijn ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel, twee inzittenden zijn naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische behandeling.

Beide rijstroken werden tijdelijk afgesloten zodat de hulpdiensten hun werk konden doen. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om twee voertuigen te bergen en af te voeren. Het derde voertuig dat erbij betrokken was kon de weg zelf vervolgen. Door het ongeval ontstond al snel een file in de drukke avondspits alsmede een kijkersfile aan de andere kant. Inmiddels zijn de rijstroken weer open al is het nog wel ontzettend druk op de weg.

Twee rijstroken werden afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd via de vluchtstrook om de locatie van het ongeval heen geleid. Het was ten tijde van het ongeval druk op de snelweg. Er ontstond in beide rijrichtingen een flinke file waardoor er een werd veroorzaakt door kijkers.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug