Luister
muziek
14 oktober 2022 - 08:09
Deel dit artikel:

UPDATE: Zwaar ongeval op Vlaamseweg in Sterksel

UPDATE - De brandweer had veel moeite om de man uit de bakwagen te bevrijden. Na bijna 1,5 uur kon de man uiteindelijk toch bevrijd worden. Hiervoor is het materieel van twee tankautospuiten en een hulpverleningsvoertuig gebruikt. Uiteindelijk is met behulp van de lier van het hulpverleningsvoertuig de bakwagen naar achter getrokken. Aan de voorkant werden meerdere spanbanden bevestigd om de stuurkolom bij de man weg te kunnen trekken. Ook is er met meerdere spreiders en rammen ruimte gemaakt om de man los te maken.

heeze-leende24
  / De Redactie
  • Beeld - Dave Hendriks
Advertentie

De man is met ernstig lichamelijk letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Tilburg dit onder begeleiding van de traumaarts. 


STERKSEL - Vrijdagmorgen 14 oktober is er om half zeven een zwaar ongeval gebeurd op de Vlaamseweg in Sterksel. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen om naar de plaats van het ongeval te komen.

Ter plaatse bleek er een klein vrachtwagentje door nog onbekende oorzaak tegen een boom te zijn gereden. De brandweer heeft opgeschaald naar middel hulpverlening omdat de bestuurder vast in het voertuig zat. Na ruim een uur is het slachtoffer bevrijd uit het wrak en naar het ziekenhuis gebracht voor verdere medische behandeling. Ook waren er diverse ambulances, het MMT (mobiel medisch team), voor assistentie van het ambulancepersoneel en politie.

De VOA , verkeers ongevalken analyse, is opgeroepen om onderzoek te doen naar de oorzaak van het eenzijdig ongeval. Zodra dat is afgerond zal een bergingsbedrijf het wrak gaan bergen en afvoeren. Tot die tijd is de Vlaamseweg in beide richtingen afgesloten.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie