Luister
muziek
14 september 2023 - 18:29
Deel dit artikel:

Brand verwoest bijzondere asperge-oogst-machine in Leende

LEENDE - Vanmiddag is in Leende een opmerkelijke gebeurtenis plaatsgevonden toen een bijzondere asperge-oogst-machine in vlammen opging. De eigenaar van de machine had de beslissing genomen om ruimte te maken in zijn schuur voor caravans en had de machine buiten neergezet.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Rico Vogels
Advertentie

Het drama ontvouwde zich toen de boer even naar binnen ging om iets te halen. Plotseling werd hij opgeschrikt door een luide knal. Haastig spoedde hij zich naar buiten, waar hij werd geconfronteerd met een enorme rookpluim die opsteeg vanuit de richting van de machine. In een poging het vuur te blussen, greep hij naar een brandblusser, maar al snel besefte hij dat de situatie te gevaarlijk was om zelf aan te pakken.

De brandweer werd onmiddellijk gealarmeerd en snelde ter plaatse om het vuur te bestrijden. Met hun professionele aanpak slaagden de brandweerlieden erin om de vlammen te doven en verdere schade te voorkomen.

Het verlies van de bijzondere asperge-oogst-machine zal ongetwijfeld een financiële tegenvaller zijn voor de boer, maar gelukkig bleef hij ongedeerd bij het incident.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie