Luister
muziek
27 november 2023 - 10:32
Deel dit artikel:

Treinverkeer tussen Eindhoven centraal en Weert stilgelegd na aanrijding

UPDATE 14.43 uur - De treinen rijden weer volgens schema. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

UPDATE 12.12 uur - Volgens de laatste informatie van de Nederlandse Spoorwegen zal deze onderbreking langer duren dan oorspronkelijk verwacht, naar verwachting duren tot ongeveer 14:30 uur. Er rijden stop- en snelbussen tussen Eindhoven centraal en Weert. In Heeze vertrekken de bussen vanaf de Laarstukken.

HEEZE - Het treinverkeer tussen Eindhoven Centraal en Weert is tot stilstand gekomen na een aanrijding, waardoor er momenteel geen treinen rijden op dit traject. Reizigers worden geadviseerd rekening te houden met vertragingen en om alternatieve reisplannen te overwegen.

Volgens de laatste informatie van de Nederlandse Spoorwegen zal deze onderbreking naar verwachting duren tot ongeveer 13:45 uur. Technische teams zijn ter plaatse om de situatie te onderzoeken en herstelwerkzaamheden uit te voeren, zodat het treinverkeer zo spoedig mogelijk hervat kan worden.

Reizigers die gebruikmaken van dit traject wordt geadviseerd om de reisplanner van de NS in de gaten te houden voor updates over de situatie en mogelijke alternatieve reisroutes.

We zullen updates blijven geven zodra er meer informatie beschikbaar is over de heropening van het traject tussen Eindhoven Centraal en Weert.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug