Luister
muziek
9 februari 2024 - 12:00
Deel dit artikel:

Drie auto's gestolen van industrieterrein in Heeze

HEEZE - Omwonende doen een dringende oproep aan het publiek voor informatie over een reeks autodiefstallen die hebben plaatsgevonden in de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari op het industrieterrein in Heeze.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Tussen 00.15 uur en 00.45 uur zijn er drie auto's gestolen van de bouwplaats van "Ietskes Schif" op het industrieterrein. Het gaat om een grijze VW Polo en een Seat, die beide om 00.15 uur zijn gestolen, zoals te zien is op camerabeelden. Om 00.45 uur is er ook nog een Fiat gestolen. Daarnaast is om 23.30 uur een busje waargenomen op het terrein.

Opmerkelijk genoeg is er rond dezelfde tijd ook een wandelaar met een klein hondje gezien op de camerabeelden. Deze persoon zou mogelijk belangrijke informatie kunnen hebben over de gebeurtenissen op het industrieterrein.

Iedereen die iets verdachts heeft gezien in de omgeving van het industrieterrein in Heeze, met name tussen 00.15 uur en 00.45 uur op de genoemde nacht, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie. Alle informatie, hoe klein ook, kan van onschatbare waarde zijn voor het onderzoek.

Neem bij eventuele tips of informatie contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug