Luister
Live
15 april 2021 - 14:15
Deel dit artikel:

Bel jij de politie?

HEEZE-LEENDE - De afgelopen week heeft de politie diverse meldingen via via gekregen en zonder deze via via meldingen waren zij niet op de hoogte gesteld van een aantal ernstige zaken zoals;

heeze-leende24 / Thijs Verleg

- Een 4 of 5 jarig jongetje in Heeze meegelokt door een man met een stoppelbaardje en een blauwe pet. Dit meelokken werd voorkomen door een aantal heldhaftige dames van rond de 10 jaar oud.
- Een 4 of 5 jarig meisje in Heeze wat al meerdere dagen, uren in de auto moest blijven zitten als de moeder aan het werk was.
- Dat er in Heeze personen zijn gesignaleerd die ouderen manipuleren en vervolgens meenemen naar de pinautomaat om geld te pinnen.

''Wij willen allereerst de inwoners van Heeze bedanken die deze zaken alsnog bij ons hebben gemeld. Wij hopen dat we met dit signaal de andere inwoners weer alert maken om ons meteen te bellen als er iets is wat “niet klopt” in jullie eigen wijk/woonplaats. Voor de bovenstaande voorbeelden geldt overigens dat je hiervoor “gewoon” 112 mag bellen want laten we eerlijk zijn, niemand wil dat zijn of haar kind wordt meegelokt, niemand wil een kind meerdere dagen alleen en uren lang in een auto zien zitten en niemand wil dat de rekening van zijn/haar moeder/oma vader/opa wordt leeggeplunderd.''

Nogmaals verdachte situaties, misdrijven die zich meteen voordoen en bij noodsituaties belt u altijd 112. Denk niet: iemand anders zal wel hebben gebeld! Wilt u contact met ons over niet spoedeisende zaken of wilt u een afspraak maken met ons dan bel je 0900-8844.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug