Luister
muziek
8 oktober 2022 - 08:51
Deel dit artikel:

Politie valt woning in Leende binnen: 22 kilo hennep in beslag genomen

LEENDE - Vrijdagmorgen 7 oktober is de politie een woning aan de Flins in Leende binnen gevallen. Na een tip via MMA (Meld Misdaad Anoniem) van vermoedelijk een buurtbewoner kwam de politie in actie en niet zonder resultaat.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

In de huurwoning van de woningbouwvereniging troffen de agenten ruim 22 kilo hennep aan. De hennep was verpakt in diverse pakketten. Het betrof hier dus geen hennepplanten maar reeds kant en klare hennep. Na de inval is de hennep in beslag genomen en zijn er vier personen aangehouden. Violgens de wet Damocles is de burgemeester bevoegd om de woning voor enige tijd te sluiten naar aanleiding van de vondst. Wat de burgemeester gaat besluiten in deze zaak zal binnenkort bekend worden. Het maakt niets uit dat de woning van de woningbouwvereniging is. Voor drugs geldt een zero tolerance beleid.

Meld Misdaad Anoniem
De melding kwam dus binnen via MMA. bij deze melding is en blijft de melder altijd anoniem. Op deze manier wordt de melder beschermt en gaat de politie af op de melding die gedaan is, zonder te weten door wie. Anoniem is altijd echt anoniem. In dit geval dus een ontzettend goede tip waarmee de politie aan de slag is gegaan en een mooi resultaat heeft geboekt. Gebeuren er bij jou in de buurt ook verdachte dingen en wil je deze anoniem melden, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug