Luister
muziek
8 oktober 2022 - 10:23
Deel dit artikel:

Verwarde man jaagt mensen stuipen op het lijf in Heeze

HEEZE - Een verwarde man zorgt voor enige onrust in Heeze. Vrijdagmiddag fietste er een mountainbiker op de Strabrechtse Heide route Heezerenbosch in Heeze. Daar zag de mountainbiker een man achter een bosje staan in de veronderstelling dat deze aan het wachten was. Vlak voordat de mountainbiker ter hoogte van deze persoon was, gooide deze een fiets voor de wielen van de biker waardoor deze met een vaartje van bijna 30 kilometer per uur tegen de fiets aanbotste en over de kop sloeg.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De mountainbiker stond op en zag dat de dader er met zijn fiets vandoor wilde gaan. Hierdoor ontstond een gevecht waarbij de dader zelfs nog een stok pakte. Achteropkomende mountainbikers zagen het gebeuren en er vielen rake klappen. De dader vluchtte het maisveld in en men kon hem helaas niet meer vinden. Zaterdagmorgen 8 oktober kreeg de politie een soortgelijke melding binnen over een verwarde man die op Heezerenbosch op een auto sprong. De bestuurder verklaarde tegen de politie dat de man met grote ogen en agressief keek.

Vermoedelijk gaat het hier om dezelfde persoon. Het signalement van deze persoon: leeftijd tussen 23 en 27 jaar, lichtgrijze hoodie, zwarte spijkerbroek, grijze schoenen met rode zolen, bol hoofd, 10 centimeter kroeshaar, chocoladebruine huidskleur en een stevig gezet postuur. Zie je deze man, bel direct de politie op alarmnummer 112.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug