Luister
muziek
31 Augustus 2024 16:00
Deel dit artikel:

Organiseer jij ook een burendag? Bekijk deze leuke winactie

HEEZE-LEENDE - Burendag is dé gelegenheid om je buurt nóg gezelliger en socialer te maken door elkaar te ontmoeten, te helpen en samen te werken aan een fijne leefomgeving. Burendag, een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds, brengt mensen dichter bij elkaar.

heeze-leende24
  / Gemeente Heeze-Leende
Advertentie

Burendag kun je vieren op 28 september 2024, maar activiteiten kunnen ook op 27 of 29 september plaatsvinden. Je kan samen activiteiten organiseren om elkaar op een leuke manier te leren kennen. Van een buurtbarbecue tot sport/spelletjesmiddag, elke activiteit helpt om onderlinge hulp en vriendschappen te bevorderen.

Doe mee en win heerlijk gebak!
Buren die een leuke foto van hun Burendag-activiteit insturen, maken kans op heerlijk gebak van de bakker!
Iedereen kan meedoen en maakt kans om te winnen, dus ook de buren die een buurtactiviteit hebben georganiseerd, zonder aangevraagde subsidie. Stuur je foto naar participatie.sociaaldomein@heeze-leende.nl, de drie leukste inzendingen worden beloond met een heerlijke traktatie!

Waar wacht je nog op!
Organiseer een gezellige activiteit met de buurt! Meld je aan voor Burendag via burendag.nl. Op deze website vind je ook inspiratie en informatie over leuke activiteiten. Ook is er een speciaal Burendagpakket beschikbaar om de dag extra feestelijk te maken.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug