Luister
muziek
25 Juli 2024 07:00
Deel dit artikel:

Kermisprogramma van de Gangmakers dit jaar naast de kermis in de gemeentehuistuin

HEEZE - Net als andere jaren vindt de kermis in Heeze in augustus weer plaats in de gemeentehuistuin. Dit jaar komt daar het kermisprogramma van de Gangmakers bij, op het naast gelegen evenemententerrein.

heeze-leende24
  / Gemeente Heeze-Leende
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

Welkome aanvulling op de kermis
Op zichzelf is het logisch, bijna vanzelfsprekend dat alle kermisactiviteiten op één locatie plaatsvinden. Niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor de organisatie. De kermisexploitanten zien het programma op het evenemententerrrein dan ook als een welkome verbinding met hun activiteiten.

Het kermisprogramma van de Gangmakers vond in voorgaande jaren plaats in de Kapelstraat achter de Hooizolder. Dat blijkt dit jaar niet mogelijk te zijn. Vandaar dat het evenemententerrein in beeld kwam.

Afspraken gemaakt om het voor iedereen gezellig te maken én te houden
De gemeente en veiligheidsregio hebben goede afspraken gemaakt met de Gangmakers over de voorwaarden van de vergunningverlening en het calamiteitenprotocol. Dit gaat met name over geluid, veiligheid en programmatijden. Arjen verhuurt (exploitant van het terras op het kermisterrein) en de Gangmakers hebben met elkaar ook afspraken gemaakt.

Geluidsoverlast
Door deze nieuwe combinatie van activiteiten neemt de geluidsconcentratie in de gemeentehuistuin toe tijdens de dagen van het kermisprogramma van vrijdag 9 tot en met maandag 12 augustus. Dat is onvermijdelijk. We beseffen dat de direct omwonenden de kermisaanwezigheid het meest zult ervaren. We vragen als gemeente dan ook nadrukkelijk aandacht hiervoor bij de organisatoren.

Tijden kermis en kermisprogramma
Kermis (gemeentetuin): vrijdag 9 t/m dinsdag 13 augustus, eindtijd dagelijks: 12 uur ‘s avonds.

Kermisprogramma de Gangmakers (evenemententerrein): vrijdag 9 t/m maandag 12 augustus, eindtijd dagelijks: 01.00 uur ’s nachts.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug