Luister
muziek
07 Oktober 2024 15:45
Deel dit artikel:

Mantelzorgwaardering 2024

HEEZE-LEENDE - Mantelzorgers zorgen voor een ziek familielid, vriend of buur. Vaak vinden ze de zorg vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Het is bijzonder en verdient waardering.

heeze-leende24
  / Gemeente Heeze-Leende
Advertentie

Op 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag bedanken we mantelzorgers voor alles wat ze doen voor hun naaste. Want zorg en liefde zijn onmisbaar, ook al is het soms zwaar. Deze inzet verdient een groot applaus! Door het hele land organiseren lokale organisaties activiteiten. Denk aan gezellige koffieochtenden, inspirerende workshops en leuke uitjes. Gemeente Heeze-Leende en het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende, waarderen jou als mantelzorger ook!

Ja, dat mag best eens gezegd worden. Dus ontvang jij zelf zorg? Of ken je iemand die voor een ander zorgt? Geef diegene eens een extra compliment of een schouderklop: dat mag natuurlijk altijd, maar op 10 november, de Dag van de Mantelzorg zeker!

Op dit moment is het Steunpunt Mantelzorg Heeze-Leende in opdracht van de gemeente Heeze-Leende bezig met alle voorbereidingen rondom de Mantelzorgwaardering 2024. Alle bij hun bekende geregistreerde mantelzorgers krijgen weer een mooie waardering rond de Dag van de Mantelzorg op 10 november.

Registreer voor 27 oktober
Soms ontstaat er verwarring en hebben Mantelzorgers zich eenmalig aangemeld voor de Mantelzorgwaardering maar zijn ze niet geregistreerd als mantelzorger. Om alleen de mantelzorgwaardering te ontvangen dien je je ieder jaar opnieuw aan te melden hiervoor!

Als je je eenmalig registreert dan ontvang je regelmatig nieuws over mantelzorgactiviteiten, zoals workshops, lezingen en bijeenkomsten. Soms alleen voor mantelzorgers of juist als gezellig uitje samen met degene voor wie je zorgt. Als geregistreerd mantelzorger val je ook onder de vrijwilligersverzekering van de gemeente en komt er rond de Dag van de Mantelzorg automatisch een waardering jouw kant op.

Registreren voor de Mantelzorgwaardering 2024 kan t/m 27 oktober

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug